Ilıca Çok Programlı Anadolu Lisesi Öğrencileri Depremden Etkilenen Çocuklara Moral Oldu.

Erzurum Hizmetiçi Eğitim Enstitüsü ve Akşam Sanat Okulunda Ilıca Çok Programlı Anadolu Lisesi tarafından depremde etkilenen çocuklarımız için etkinlik düzenlendi. Etkinlikte çocuk gelişimi ve eğitimi bölümü öğrencileri çocuk şarkıları eşliğinde hazırladıkları dans gösterisini sundu. Gösterinin hemen ardından depremden etkilenen çocuklarımız farklı masal karakterleri rolüne giren öğrencilerimiz ile fotoğraf çekimi yaptı. Etkinlik lisenin yiyecek ve içecek hizmetleri bölümü öğrencileri tarafından hazırlana kurabiye ve pasta ikramı ile devam etmiş olup resim ve boyama etkinliği yapılmıştır..

Hazırlanan etkinlikte çocuklar yüzlerinde bir gülümseme oluşturulmuş ve onlara moral olmuştur.

17.03.2023 255