ILICA ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LİSESİ

Vizyon: Ulusal ve uluslararası alanda kendine yeten bir ülkenin yapı taşlarını hazırlayan eğitim yuvası olarak gelecekte yer almak. Sektör bazlı bulunduğumuz coğrafyada, alanında en iyi ve donanımlı bireyler yetiştirmek.

Misyon: Mesleğinde mahir, hayat hazır, sağlıklı, güçlü ve bilgili insanlar yetiştirmek.

Başarılar: Kickbox Avrupa Şampiyonası Üçüncülüğü, Bilardo Erzurum il Birinciliği ve Üçüncülüğü, Futbol Müsabakaları Dereceleri (İl Geneli)

Pansiyon Bilgileri: 100 KIZ VE 100 ERKEK OLMAK ÜZERE TOPLAM 200 YATAKLI PANSİYONUMUZ MEVCUTTUR
Saatler: 08:10-15:20/16:10
Isınma: KALORİFERLİ MERKEZİ ISINMA / DOĞALGAZ
Yabancı Dil: İNGİLİZCE VE ALMANCA
Servis Bilgisi: OKULUMUZDA ÜCRETLİ SERVİS İMKANI VE TAŞIMALI SERVİS İMKANI VARDIR.
Taban-Tavan Puan Bilgileri: MAHALLİ YERLEŞTİRME
Sportif Etkinlikler: FUTBOL, FUTSAL, DART, BİLARDO, MASA TENİSİ, KİCKBOX, GÜREŞ, BADMİNTON
Bilimsel Etkinlikler: YENİLENEBİLİR ENERJİ SİSTEMLERİ ÜZERİNE ÇALIŞMALAR, FİZİK KİMYA VE BİYOLOJİ ALANINDA ÇALIŞMALAR, PERFORMANS ÇALIŞMALARI, TUBİTAK 4006 BİLİM FUARI
Proje Çalışmaları: TUBİTAK LİSELER ARASI PROJE YARIŞMASI
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: ERASMUS+ PROJE ÇALIŞMALARI

Telefon - 04426312030

WEB - https://aziziyeilicacpal.meb.k12.tr

Adres - ILICA MAH. 2. NENE HATUN SK. NO 61A AZİZİYE / ERZURUM

Öğretim Şekli :TAM ÖĞRETİM

Yerleşim Yeri - OKULUMUZ YERLEŞKESİ ILICA MERKEZDE OLUP ERZURUM-ERZİNCAN ANAYOLU ILICA SAPAĞINDAN SOLA DÖNDÜKTEN SONRA 750 M İLERİDEDİR.

Adres - ILICA MAH. 2. NENE HATUN SK. NO 61A AZİZİYE / ERZURUM

Ulaşım ULAŞIM HALK OTOBÜSLERİ VE VE ÖZEL ARAÇLARLA MÜMKÜNDÜR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık OKULUMUZ ERZURUM İL MERKEZİNE 17 KM UZAKLIKTADIR.OKULUMUZ AZİZİYE İLÇE MERKEZİNDEDİR.